Rólunk 2019-06-28T07:16:46+00:00

A Pure Goji megalakulását több mint 10 éves kutatómunka előzte meg.

A Pure Goji megalakulását több mint 10 éves kutatómunka előzte meg.

A Pure Goji megálmodója Dr. Ládi Szabolcs, aki komoly szakértelemmel rendelkezik a komplementer medicina területén, és egyben az egészséges életmód nagykövete. Dr. Ládi Szabolcs védjegyzett termékei a magyar és a nemzetközi piacon is a legmagasabb kategóriát képviselik, úgynevezett „superfoodokat” – kiegészítő szupertáplálékokat és étrend-kiegészítőket jelent.

Ezek a termékek, és azok összetevőik azon kívül, hogy rendkívül ízletesek, jelentős élettani hatással is bírnak.

Dr. Ládi Szabolcs

A Pure Goji

Csak olyan természetes összetevőkkel dolgozunk, melyek jótékony gyógyászati hatásait laboratóriumi vizsgálatok eredményeinek sorozata igazolja.
Két nemzetközileg elismert, és megbecsült szakértő havi rendszerességgel tart előadást hazánkban a termékek összetevőinek az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásaival kapcsolatban. Professzor Dr. Paul Clayton, a Brit Királyi Orvosi Társaság tagja, Edinburgh-ben diplomázott, a Modern Brit Táplálkozástudományi Intézet alapítója, valamint Dr. Michael Balick, a Harvardon végzett és oktatott.

Előadásokat tartott a Columbián és a New York State University-n, jelenleg a New York Botanical Garden igazgatója. Nagyon büszkék vagyunk a Pure Goji és a Pure Goji béta-glükános változatára termékeinkre. Mindkettő alapanyaga a közönséges ördögcérna, vagy másik ismert nevén farkasbogyó, melynek származási helyét, a legnagyobb német BIO minősítő cég a BCS Öko-Garantie GmbH, valamint az amerikai United States Department of Agriculture (USDA) „organic” minősítéssel látta el.

HITVALLÁS

HISZÜNK A TERMÉSZET BÖLCSESSÉGÉBEN ÉS GYÓGYÍTÓ EREJÉBEN. MINDEN TETTÜNKKEL ÉS TERMÉKÜNKKEL IGYEKSZÜNK MÉLTÓ KÖZVETITŐK LENNI AZ EMBER ÉS A TERMÉSZET KAPCSOLATÁNAK HELYREÁLLITÁSÁBAN, MERT EZ MINDEN GYÓGYULÁS ALAPJA.

HELYZETÜNK A JELENBEN

HA A VILÁG LAKOSSÁGÁNAK EGÉSZSÉGÜGYI HELYZETÉT MEGVIZSGÁLJUK, JÓL LÁTHATÓ, HOGY AZ ÚGYNEVEZETT “NYUGATI”
TÍPUSÚ TÁRSADALMAKBAN A KÓROS ELHÍZÁSTÓL ÉS A KRÓNIKUS DEGENERATÍV MEGBETEGEDÉSEKTŐL SZENVED. A NÉPESSÉG JELENTŐS RÉSZE, MÍG MÁS TÁRSADALMAKBAN A KÓROS ALULTÁPLÁLTSÁGTÓL ÉS SZEGÉNYSÉGTŐL SZENVEDNEK
AZ EMBEREK.

A FEJLETT TÁRSADALMAKRA JELLEMZŐ, HOGY TAGJAI AZ APRÓBB VAGY JELENTŐSEBB EGÉSZSÉGÜGYI PANASZAIKRA TÜNETI KEZELÉST ALKALMAZNAK AHELYETT, HOGY A PANASZOK OKÁT JELENTŐ ÉLETMÓDBELI VAGY CIVILIZÁCIÓS ÁRTALMAKAT KÜSZÖBÖLNÉK KI AZ ÉLETÜKBŐL, EZZEL ESÉLYT ADVA A TESTNEK, HOGY REGENERÁLJA SAJÁT MAGÁT ÉS MEGSZABADULJON A TÜNETEKTŐL.

A NAGYSZÁMÚ, HELYTELEN ÉLETMÓDDAL ÖSSZEFÜGGŐ MEGBETEGEDÉS RENDKÍVÜLI MÓDON MEGTERHELI AZ EGÉSZSÉGÜGYET, AZ EGÉSZ TÁRSADALMAT ÉS AZ EGYÉNEKET EGYARÁNT.

céljaink

TÁRSASÁGUNK ELSŐRENDŰ FELADATÁNAK TEKINTI A TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI ISMERETEK SZÉLESKÖRŰ ELTERJESZTÉSÉT, MELYNEK NYOMÁN AZ EGYÉN ÖNMAGA LESZ KÉPES ARRA, HOGY TÁPLÁLKOZÁSÁT, ÉS ÉLETMÓDJÁT TUDATOSAN ALAKÍTVA TELJES ÉS EGÉSZSÉGES ÉLETET ÉLHESSEN. MIND FIZIKAI, MIND SZELLEMI ÉRTELEMBEN.

AZ EGÉSZSÉG TUDOMÁNYÁNAK KÖRÉBEN FELLELHETŐ
HITELES INFORMÁCIÓK RENDSZEREZÉSÉVEL ÉS ÉRTELMEZÉSÉVEL SZÉLES KÖRÖK SZÁMÁRA TESSZÜK
ELÉRHETŐVÉ AZ EGÉSZSÉGTUDATOS ÉLETHEZ SZÜKSÉGES ALAPVETŐ ISMERETEKET. EZZEL SEGÍTJÜK A TISZTÁNLÁTÁST ÉS ELIGAZODÁST NAPJAINK INFORMÁCIÓ ÁRADATÁBAN.

CÉLUNK A TANÍTÁS ÉS AZ ISMERET RÉVÉN IRÁNYTŰT ADNI AZ EMBEREK KEZÉBE, AMELY MEGMUTATJA A HELYES UTAT AZ
EGÉSZSÉGGEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK SOKSZOR EGYMÁSNAK IS ELLENTMONDÓ TENGERÉBEN. A MINDENNAPI ÉLET GYAKORLATÁBAN KÍVÁNJUK ALKALMAZNI AZON MEGGYŐZŐDÉSÜNKET, MELY
SZERINT TESTÜNK MEGFELELŐ TÁPLÁLÉKBEVITELLEL, RENDSZERES TESTMOZGÁSSAL, A MÉRGEZŐ
ANYAGOK BEVITELÉNEK ELKERÜLÉSE ÉS A LELKI EGYENSÚLYRA TÖREKVÉS RÉVÉN KÉPES EGÉSZSÉGES MARADNI ÉS AZ EGÉSZSÉGET HELYREÁLLÍTANI.